Свържете се с нас +359 888 375 627
Експресна доставка Директно до Вашата врата
Платете с карта Visa, Mastercard, DSK Direct
Създадени с любов От чистата природа

Slim Food ® Спагети

4.92 лв.
В наличност

Конджакът (Глюкоманан) представлява разтворими, подлежащи на ферментация и силно вискозни диетични фибри, които произхождат от корена на сладкия картоф растящ в Азия, известен също като Amorphophallus Konjac или Amorphophallus rivieri.

Грудката на конджака е била използвана в продължение на векове като билково лекарство, както и за приготвянето млечице,тофу и нудъли.

Съвсем наскоро е започнало използването на пречистено конджаково брашно като стабилизатор на храна, желиращ агент и добавка.

Конджакът е най-добрата и най-сигурна форма на храна с разтворими диетични фибри с детоксикиращо действие предоставена от природата за хората.Тя е "кралицата на храните" в 21-ви век и представлява здравословна диетична храна с малко мазнини.

Конджакът е посочен като една от десетте най-здравословни храни на Световната здравна организация (СЗО) и една от най-добрите храни за човека. Конджакът бива наричан „почистващ агент на кръвта","чистач на стомаха" и "спасителна храна за западняците от болестите на цивилизацията".